Jeg er født i Karstoft i 1976, hvor mine forældre boede på en stor gård. Min far og mor ejede på daværende tidspunkt Danmarks største hundepension og træningscenter, som de startede i 1972. Min far Christian Rønhoff var uddannet skytte på Kalø.

I hele min barndom har jeg været omgivet af hunde. Jeg har altid arbejdet med hunde, samt træning af disse. I dag har vi fire Kleiner Münsterlændere og en FT. Cocker som vi bruger til prøver, jagt, avl og familiehunde.

Jeg bor sammen med Torben Jakobsen, som driver landbrug og maskinstation. Jeg har 3 børn Iben, Nicolaj og Christian. Vi går alle på jagt og prøver med vores hunde.

Jeg kom lidt væk fra erhvervet i 1994, hvor jeg startede på Billund Lufthavn, der var jeg til 2019 hvor jeg stoppede efter min 25-års jubilæum.

I 2016 startede jeg en lille hundepension ved navn Trædemarks hundepension, som jeg havde ved siden af mit job på lufthavnen.

I 2018 besluttede Torben og jeg, at jeg skulle lave det jeg brander for på fuld tid, derfor valgte vi at bygge en helt ny og moderne hundepension på Brunbjergvej 1 lige mellem Billund og Grindsted. Rønhoffs Hundepension & Træningscenter åbnede d.2/3-2018.

Jeg startede med at bygge til 40 hunde, men efter kun halvandet år kunne jeg se at efterspørgslen for at få passet sin hund ved os var så stor, at vi i efteråret 2020 besluttede os for at udvide til 60 hunde.

Jeg arbejder selv fuldtid med pensionen samt træning af alle racer hunde. Jeg har 9 ansatte som også elsker arbejdet med hundene.

I 2019 fik jeg virksomhedsprisen for Rødder & Vinger fra Billund Kommune.