Hvad skal du medbringe til din hund?

Der er kurve, tæpper, skåle og legetøj klar til din hund ved ankomst, dog anbefaler vi at der medbringes et tæppe eller andet der dufter hjemligt. Medbragte ting er dog på eget ansvar, vi erstatter ikke ødelagte el. forsvundne ting.
 Mad og godbidder.
Der er mad og godbidder med i prisen, men hvis du ønsker din hund skal have sin egen mad eller andet godt medbringes dette. Vi vil gerne hvis portionerne er delt op i poser eller der medbringes en kop med den mængde hunden plejer at få.   

Hvad skal min hund være vaccineret med?

Din hund skal være sund og rask ved ankomst. Vi modtager kun hunde, der er vaccineret inden for de sidste 24 måneder.  Vaccinationen skal dække følgende sygdomme:

  • Parvovirus diarré
  • Smitsom leverbetændelse
  • Hundesyge

Der vil altid være risiko for kennelhoste når mange hunde er sammen, men det er op til ejeren om din hund skal være vaccineret imod kennelhoste. 
Det er ikke noget vi forlanger.

Hunden skal være fri for lopper. Finder vi lopper på hunden vil den blive vasket med loppepleje i hundesaloen dette vil ske for ejerens regning. 

Medicin.

Vi giver gerne medicin – det skal du ikke betale ekstra for. Der skal dog være en indlægsseddel på den medicin, der medbringes.

Forsikring

Din hund skal være lovpligtigt ansvarsforsikret, og den skal være dækket af egen forsikring under opholdet. Det er en god ide at ringe til sit forsikringsselskab og høre om din hund er dækket ind ved ophold i hundepension, da nogle selskaber kun dækker hvis der er tegnet en udvidet ansvarsforsikring.
Det er på eget ansvar, at få sin hund passet hos Rønhoffs Hundepension & Træningscenter. 
Vi gør naturligvis alt for at sikre din hund bedst muligt. Vi vægter socialisering og tryghed. 

Dyrlægen som er tilknyttet Pensionen. 

Vores dyrlæge er Jørgen Sandholm. Vores dyrlæge vil blive kontaktet hvis din hund bliver syg under opholdet og vil komme i behandling. Hvis I ønsker jeres egen dyrlæge, kontaktes er dette også en mulighed, det skal bare skrives på når der laves en onlinebookning. 
I vil altid kontaktes hvis hunden bliver syg under opholdet, hvis andet ikke er blevet oplyst.
Ejeren betaler selv for dyrlæge og medicin.

Lege med andre hunde?

I Rønhoffs Hundepension & Træningscenter gør vi alt for at alle hunde for en god oplevelse og det oplever vi at de gør hvis de får lov at lege sammen. Men det er selvfølgelig noget du som ejer bestemmer, så der vil altid ved ankomst spurgt ind til om din hund må lege med andre. 
Vi går meget op i at finde de helt rigtige legekammerater i den rigtige størrelse og aldre. 

Løbetid.

Det er ejerens ansvar at fortælle os at hunden er i løbetid eller at den lige har været det. 
Hvis ejeren ved at hunden kommer i løbetid under opholdet må det gerne fortælles. 
Vi holder selvfølgelig øje med om hunden kommer i løbetid under opholdet og du vil få besked ved afhentning. 

Weekendophold

Weekendophold er ikke muligt i skoleferierne pga. travlhed.